Bejegyzések, gondolatok

a munkámmal, a folyamatokkal kapcsolatban

Bejegyzések, gondolatok

a munkámmal, a folyamatokkal kapcsolatban

szakmai bejegyzéseim

Biztonsági mentés – több lépcsőben

„Ha nincs róla legalább két biztonsági másolatod, nem volt fontos.” – ezt egy nagyon kedves barátom mondta régen mikor megkerestem, hogy „mentse meg az életem”. Azt a néhány file-t, amit a sors hazavágott, állítsa nekem vissza.

Synology NAS DS920+ : egy bő év távlatából

Egy régi, önmagamnak tett ígéret vált valóra 2022. januárjában. Egy komolyabb beruházás keretében megérkezett itthonra a Synology DS920+ NAS.

Mi alapján döntesz, mikor céggel vagy egyéni vállalkozóval szerződsz?

Egyéni vállalkozóként vajon ugyanolyan eséllyel indulok egy-egy megbízás elnyeréséért, mint egy kisebb-közepes cég? Ha van határ, akkor hol van meghúzva, ameddig még nyugodt szívvel pályázhatok meg egy megbízást?

WordPress, CMS, kiegészítők, tapasztalat

János
Szabó János

„Nem vagyok specialista. Ennek minden előnyével és hátrányával.”

egyéni vállalkozó

Weboldalak az utóbbi időből

Sárzó-park Apartmanházak

A Sárzó-park projekt tovább bővült. Átadásra kerültek az apartmanok, indul a szálláshely szolgáltatás is.

sarzopark.hu

Egy fantasztikus hely, ahová én is szívesen elvonulnék amíg dolgozom. Egy vállalkozás, aminek kifejezeten öröm volt oldalt készíteni. Távolság ide vagy oda, ha lehetett személyes találkozót kértem és el is mentem. Ülni a tóparton, öledben a laptopod – és nem is érzed, hogy dolgozol.

kovarcsikdetti.hu

Detti korábbi honlapja a kovarcsikdetti.hu kb. hét évvel ezelőtt készült. Így eljött az ideje egy alaposabb fejlesztésnek.

pirosbeton.hu

Az oldal három, egymásra épülő vállalkozást mutat be. A három láb egy család összefonódó vállalkozási csoportja: kavicsbánya, betonüzem, és a tüzép telep.

drbuczkomonika.hu

Bőrgyógyászat és orvosi esztétikai magánrendelő. Egy orvosnő, kinek konkrét elképzelése van arról, hogyan is nézzen ki az oldal, milyen legyen színvilág.

g-segedero.hu

A G-segéderő Kft.-nek egyrészt szüksége lett egy komolyabb webshop rendszerre, a további tervei megvalósításához.

almombanebren.hu

Tibor gyermekkori barátom. Rengeteg közös élmény, beszélgetés, kaland köt össze minket. Éppen ezért volt nehéz meghozni a döntést, hogy elkészítsem a weboldalát.

Képek és írások szerzői jogvédelem alatt állnak © 2023  |  Készítette: SzJev |  Wordpress & Yootheme